Boligsalg

Kai_Skrivebord

ERFAREN RÅDGIVNING

VED KØB OG SALG AF BOLIG

Murermester Kai Davidsen i Randers oplever ofte, at boligkøbere har brugt deres opsparede penge på at købe deres drømmebolig, hvor der efterfølgende venter dem dyre regninger på reparationer.

“Tilstandsrapporten hjælper desværre ikke altid folk med at få et overblik på husets tilstand,” fortæller murermester Kai Davidsen, der i det daglige arbejder med reparationer og vedligeholdelser af parcelhuse og derfor har stor erfaring i at se en boligs helbredsmæssige tilstand.

GENNEMGANG FRA KÆLDER TIL KVIST

Kai Davidsen vil gerne hjælpe folk, der er usikre på tilstanden af den bolig, som de overvejer at købe. Derfor kan du hyre ham som rådgiver og sammen gennemgå huset fra kælder til kvist på synlige og tilgængelige steder, hvor han anvender sine håndværksmæssige kompetencer. “Jeg har set eksempler på urimelige renoveringer, der falder fra hinanden efter kort tid, fordi huset skulle sælges hurtigt. Hvis man som nybagt husejer er blevet snydt, kan man jo gå rettens vej. Men problemet er bare, at hvis man lige har brugt alle sine penge på et boligkøb, så har man ofte ikke økonomi eller energi til at føre en retssag,” fortæller Kai Davidsen og fortsætter: “Desværre ser man også at dem, der faktisk går ind i sagerne, ofte ender som tabere.”

ER HUSET SVÆRT AT SÆLGE?

Hvis et hus har været til salg i lang tid uden fremvisninger, bliver sælgeren ofte fortvivlet og skifter mægler flere
gange uden ændring. Kai Davidsen kan hjælpe med at gøre huset langt mere attraktivt: “Jeg kommer og ser huset med en boligkøbers øjne og kan derfor hjælpe med at se de ting, der skal tænde en kommende boligkøber,” forklarer Kai Davidsen.
“Nogle gange kræver forbedringerne ikke så meget. Det kan være haven, der skal ordnes, eller der skal ryddes op i kælder eller garage. Maling af huset ude og inde kan ofte starte et hussalg.”

EJERSKIFTE UDEN PROBLEMER

“Jeg vil gerne hjælpe mennesker med at komme videre i tilværelsen, uanset om de står overfor at skulle købe eller sælge. Jeg sørger for, at hele processen går håndværksmæssigt korrekt til,” afslutter Kai Davidsen.